Laat de garnalen pellen of pel ze zelf; lat het staartje eraan zitten;
vermeng ze met de knoflook uit de pers, het citroensap en de Japanse
sojasaus en zet het geheel een half uurtje koel weg.
Kook de lintmacaroni of mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en
laat ze in een zeef uitlekken.
Halveer de ui, snijd hem in smalle partjes en fruit die in een wok in de
verhitte olie.
Snijd de paddestoelen in repen en voeg ze toe.
Snipper de paprika en schep die erbij.
Haal de peultjes af, kook ze 2 minuten, neem ze uit het water, voeg ze toe
en verwarm ze al omscheppend.
Neem alles even uit de wok.
Bak de garnalen in wat olie op hoog vuur snel goudbruin en neem ze uit de
pan.
Schep de rest er weer in, meng de mie erdoor en warm goed door.
Was de waterkersblaadjes en meng die op het laatst door het gerecht.
Leg er tot slot de garnalen op.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |